Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag tittar lite extra
Jag skrattar lite högre
Jag ler lite större
Mina ögon glittrar lite mer
För att det är du

Jag går lite saktare
Jag står kvar lite längre
Pratar lite långsammare
Går förbi igen
För att få va nära lite mer

Tänk om du ser
Tänk om du inte ser
Vad ska jag göra?
Vad ska jag inte göra?
Behålla min hemlighet om dig
Eller ska jag berätta det för dig




Fri vers av FeP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-29 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP