Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är eld

Hon ger allt
Men får inget tillbaka
Hon vill visa vem hon är
Men är så mycket mer att vad de ser
Hur hon än försöker
Ser ingen alla hennes vackra färger




Fri vers (Modernistisk dikt) av FeP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-29 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP