Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några små ord

I luften finns en väntan
En förväntan
Ingen luft i ena lungan
Orden ligger på tungan
Undrar om du vet
Vill säga det
Vågar ej
Mitt huvud säger nej
En yttran går inte att få ogjord
En yttran på tre små ord




Bunden vers (Rim) av FeP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-29 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP