Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något verkligt (Something real- Svenska)

Jag tror på sagor
Men inte på lyckliga slut
Så kanske inte på sagor
Men på fantasi

Min fantasi om honom
Jag och han tillsammans
Det är därför jag är förälskad i honom
Men du kan inte vara kär i en föreställning, en förhoppning

Det är inte kärlek, det är fantasi
En fantasi som aldrig kommer att bli sann
För verkligheten ser aldrig ut som fantasin förstår du
Och det är slutet på det

Men jag tror att jag kan bli kär i dig
För det vi har är verkligt
Jag älskar det vi har
Och det är ingen fantasi




Fri vers av FeP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-05 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP