Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vill

Ingen vill säga mest
Ingen vill skriva mest
Ingen vill ringa mest
För
Ingen vill visa mest
Eftersom
Ingen vill känna mest

Men
Någon säger alltid mer
Någon skriver alltid mer
Någon ringer alltid mer
För
Någon visar alltid mer
Eftersom
Någon alltid känner mer

Vem säger först
Vem skriver först
Vem ringer först
Vem visar först
Vem känner först
Vem går först




Bunden vers (Rim) av FeP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-29 00:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
I stället för att gå
skall jag sätta mig ner
och tänka
tänka över
gårdagens händelser
ta till mig
dagens lyckorus
och elände
jag skall
jag skall
jag skall
komma vidare
2022-06-04
  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP