Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mess: Lunchgänget

\"Du skull hata
lunchgänget här..
De snackad skit om
thornberg å wikegård
idag\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 569 gånger
Publicerad 2006-02-24 12:24



Bookmark and Share


    Allan_i_Dalen
heheh waaay
2006-05-29

  Albert
kul dialekt
måste skicka mera tokiga mess känner jag
2006-02-24

  Propella
Hi hi jag vill vara med på din messlista.
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

jahapp