Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du gör mig illa..

Lika kallt som mitt hjärta kan vara, lika hett kan det pulsera.

Lika fort som du kan krossa mitt hjärta, kan jag bygga ihop det igen!

Lika fort som du säger det sårande orden,glömmer jag dig.




Fri vers av Angel of love
Läst 387 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-03-21 22:13



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Självbevarelsedrift, att överleva, tänka bort och att fortsätta. Fin text i koncentrerad form.

Elina V
2013-03-26

    Anki.A
Stark
2013-03-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Motsatserna färgar din text på ett underbart sätt! Tycker mycket om
2013-03-22

  Nina.H
Styrka i dina strofer..som säger mycket!
Kärlekens skiftningar! Vackert skrivet
2013-03-22

    ej medlem längre
Ord och inga visor minsann. Mycket kärnfull. Tycker om denna. :)
2013-03-22

  Lars Hedlin
Bra mycket bra..Håller med dig ...så är det för mig också...
2013-03-22

    ej medlem längre
ord och inga visor..basta
2013-03-22

  Piann VIP
Styrkan finns i dina ord
2013-03-21

  Ole Sunnerfjell
En känslig berg o dalbana där det knivskarpa ordet kan ta udden av åtråns topp och falna i en dalgång utan horisont
2013-03-21

  Rise Little One
Stolthet går alltid före allt annat ... Styrkan finns i dessa ord.
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love