Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vänskap kan kännas mysig och trygg

En vänskap kan kännas mysig och trygg
men blir oftast till slut ändå ett dåligt tugg
En annan kan kännas jobbig och krävande
men blir ibland till slut helande

För vissa är det en självklarhet att ha kompisar
bögar vill ha rumpnissar
Rika vill umgås med rika
genom kändisar vill nästan alla sina liv berika

Andra tycker inte de har några vänner
de vägrar köpa sina vänner
Är uppriktiga och använder inte falskt smicker
är för fula, de sticker i ögonen på de som tror de är vackra

Kärlek kan vara härlig och rolig
man kan gemensamt tycka om att vara tokig
Men lika gärna kan den vara smärtsam och ge känslor
som svartsjuka och oro, på grund av sann eller falsk tro
.
Att bli ihop med någon snäll själ
kan vara det man längtar efter
Mest av allt
någon som duger i evighet

Eller så kan man ha på lut
mest av allt efter att göra slut
Om din eller dennes kärlek till er älskog
visar sig vara allt annat än älskvärd




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-22 04:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är nog bäst att akta sig,alltför många har råkat illa ut.
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP