Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dov musik tonar ut som lyrik

Dov musik
tonar ut
Som lyrik
smeker ljuvt

Din hörsel
ditt sinne
Du tänker känslor
Kanske från ditt minne

Du drömmer
tiden förskjuts
Du verkligheten glömmer
när hjärnan njuter

Känner frid
i ditt inre
Om musiken var ljuv
texten mjuk

Musikens makt
ordens makt
Bildar med varandra pakt
kan förändra allt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 811 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-23 10:34



Bookmark and Share


  Densen VIP
STRÅLANDE! Just så;)
2013-04-03

    ej medlem längre
Riktig musik är vackert
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP