Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek är en ovanlig lek

Äkta kärlek
är en ovanlig lek

Kärlekens mys
en kram ett ligg en kyss
Härlighetens pris
farlighetens rus
Du blir blind
fartblind
Ser ingenting
hör ingenting
Ger allt
skiter i allt

Tar av säkerhetsbältet
plötsligt ett slag under bältet

Du kippar efter andan
ser din kära med någon annan
Förstår ingenting
du har ju inte gjort någonting
Fattar du inte
dumma snobb, din snopp var för liten
Och nu menar jag inte din penis
utan din förlängda penis
Skyll dig själv att ditt hjärta blöder
du visste att otacksamheten i världen glöder

Oäkta kärlek
är en vanlig lek




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-23 11:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Chansa och ta risken
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP