Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vintern tar slut



Mitt liv var en vinter
där vartenda andetag gick att se.

Som tunn skare
var mitt självförtroende.

Och tankarna fick vandra
på nattgammal is.

En slocknad snölykta
i mitt bröst.

Då kom du förbi
pulsade fram i mina snödrivor.

Stannade upp och berättade
att våren hade kommit.

Och jag började sakta
att tina upp.

Värmen ifrån dig
har fått hoppet att gro.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 178 gånger
Publicerad 2013-03-23 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus