Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Norvegian Wood

 

var finns han nu den förste jag blev kär i
var finns mitt mjuka valphull
och min heta dröm

var finns det singlar i vinyl
en trasmatta på golvet
var finns mammas resegrammofon

jag lever i en åldrig värld
var finns det berg där jag kan göra upp en eld
och tina isen i min själ?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-23 17:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grym låt med Harrison på sitar.

Jag har funnit elden.
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger