Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig har så många kunnat få veta så mycket och brytt sig så oerhört obetydligt...


Den nonchalerade informationexplosionen !

Den exploderar
men hjärnorna eroderar

Allt man kan få veta
men ingen orkar leta
efter det viktiga
det avgörande
istället det sliskiga
det förstörande förförande

IT-metamorfosen
men ingen hänger på låsen
i stället bara poser
och meningslösa choser

"Vem bryr sig ?" frågar drogad folkmassa
"Vem styr dig ?" ingen hågad, bara svassa
som katten kring het gröt
aldrig finns det rätta frö´t
till den eviga sanningen
inte den tysta församlingen

Nej, populasen leker "swingsters"
det blir som Titanic
det sjunker med ett brak
i demolerat skick
och ingen ser nå´t därbak
det blir bara "silly singers"
av alltihop
denna förblindade hop............

-----







Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-23 21:00



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat, en obehaglig sanning,
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska