Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten flicka

Jag pratade med en kvinna idag som egentligen är en liten flicka.

Jag pratade med henne och hon sa hur hennes liv hade varit.

Hon sa det dåliga och de som hade varit bra.

Hon sa att det egentligen inte finns någon som vet hur det kan va.

Vi tittade en stund och sen rökte en sista gång.

Aldrig kommer hon att sjunga på livets glada sång.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-24 04:38



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Vill du utveckla vad som var bakgrunden till den sista meningen? Jag blev så nyfiken. :)
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg