Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och du är där...


Jag finns här..

Jag ber dig nu, titta in i mina ögon!
Ser du att jag vill ditt bästa, hur nära eller långt ifrån varandra vi än är.

Ge inte upp hoppet om nått, låt inte dina tårar eller negativa tankar dra ner dig.
Ljuset, hur litet den är så lyser det starkare än mörkret.



Jag är din vän, din fiende, den du älskar och den du kan hata mest,
Men ändå och för alltid finns jag vid din sida.

Vi tycker kanske inte lika om allt men med våra motsatser dras vi mot varandra.
Och längtan efter din famn är stor.


Tätt tätt ihop och våra kroppar kan andas och slappna av.

Vi låter kärleken blomma när vi är i varandras famn.




Fri vers av Angel of love
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-24 08:38



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
En inarbetad relation där olika uttryck fått acceptans att ligga under paraplyets kärlekstak och vara en naturlig del av livet på en solid kärleksgrund.
2013-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så är det när man inte kan få nog...vackert...
2013-03-24

  Nina.H
Magnetism i motpolerna, vackert!
2013-03-24

    ej medlem längre
vackert!
2013-03-24

    Anki.A
Gillar...Fin
2013-03-24

    ej medlem längre
Åh, vad fint- du är bäst på att fånga längtan till den stora kärleken- så att det känns äkta!
2013-03-24

    ej medlem längre
Så vackert skrivet! Ögonen tåras och jag känner värmen.
2013-03-24

  Lars Hedlin
underbara härliga åtrå ;)
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love