Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan bli lika god som Gud

Ingen kan bli lika god
som Gud
Men du behöver inte
bryta hans tio bud




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-24 08:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klok föresats.
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP