Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker tröst

Jag söker tröst
men har ingen röst
Jag har bett
men ingenting sett

Nu ser jag ingen utväg
än att smita iväg
Jag har skrikit mig hes
räcker till en katekes

Men godheten är borta
nu skär jag av min aorta
Flyger upp i det blå
tror jag mår bättre då




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-24 09:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
På den vägen mår man inte bättre
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP