Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill..

Jag vill känna dina andetag, jag vill bli fångad i dina lungor!
Jag vill vara med i ditt liv.
Jag vill se i dina ögon, jag vill se dig le för allt det du är värd.
Jag vill tillbringa min tid till att visa dig hur vacker du är både på insidan och utsidan.
Jag vill nå din kärlek så du kan ge den vidare.
Jag vill visa dig världen från den vackraste sidan.
Jag vill visa dig hur underbar du är.







Fri vers av Angel of love
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-24 11:51



Bookmark and Share


  ULJO
Fint poetat
2013-03-25

  Ole Sunnerfjell
Du beskriver ett frimärke i kärlekens tecken som alltid postar signaler med mjukaste, varmaste och medvetna bilder av att bli älskad där mottagaren smälter med dig.
2013-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Vilken varm text...passar till den goa bilden...
2013-03-24

  Ninananonia VIP
Fint är det du vill :)
2013-03-24

  Lars Hedlin
Underbara toner av vacker Kärlek ;)
2013-03-24

    ej medlem längre
Börjar gråta när jag läser denna fina text. Du berör...
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love