Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 23 mars: Wrestlingstjärnan räddade sin mamma ur brinnande hus


Mamma är bäst

Mamma är bäst
när det ryker som värst
Då ryker all träd
all världens väg

Du ringer snuten
men de kommer inte runt knuten
Nu hör wrestlingstjärnan
signaler från sin hjärna

Fara för mamma
nu jävlar anamma
Flyttar på träd
ger banditen en smäll

Räddar lilla mor
från skråmor
Av lågor
livet för lilla mor fortsatt pågår




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-24 16:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker inte om svordomar.
2013-03-25

  mare VIP
Precis vad min son
skulle göra
för sin lilla mamma ;)
Poliserna, vart finns dom?!?
Väluppfostrad
är vad denna man är!
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP