Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 24 mars: Nazistisk terrorgrupp större än känt


Ingenting att förlora då blir det inte roligt

Ingenting att förlora
då blir det inte roligt
Om man tvingas leva bland dessa
vet man utan att gissa, att en del blir kassa

Berlin meddelar att NSU en nynazistisk terrorgrupp
hade 129 sympatisörer i sin trupp
Som hjälpte till att mörda tio människor
jag säger att det var säkert fler än så

Gruppen sprängdes 2011 vid ett misslyckat bankrån
två medlemmar tog då sitt eget liv, vilket ger mig en tråd
Att detta är desperata dårar, som inte finner något annat råd
jag skulle noggrant vilja analysera denna tråd

Jag tror att 99 % av allt ont och gott
bottnar i kapitalismens brott
Att bara tänka på sig
och överge dig

Muslim kristen
religiös icke kristen
Ingenting betyder egentligen något
bara att folk luras, till att tro på någon orsak

Till allt detta
och sedan skapar de ofrivilligt en vendetta
Döljer kapitalismens fara
som inga rika vill undvara

Deras vidvinkeltänkande
är nämligen bänkat på avbytarbänken
Deras hjärnor förgiftade av ohyra
på grund av för lite syre







Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-25 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP