Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk text.


Reflektioner med ett lexikon.

Hjärtlös?

(1. utan hjärta, som saknar känsla och medlidande)

Är jag verkligen hjärtlös?

(Synonymer: kall, hård, känslolös)

Kall och hård..

(1. med låg temperatur
Det kan bli tämligen kallt under vinterhalvåret.)

Vad grundade hon det i?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Vall-H
Läst 323 gånger
Publicerad 2013-03-25 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vall-H
Vall-H