Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskade jag kunde förändra...

Jag önskar jag kunde göra hela världen till en bra plats.

En plats med kärlek, vänskap och omtanke ge människor lite mer empati.

Ta bort sorg, ångest och smärta och våld.

Jag känner mig så maktlös,om jag bara kunde göra nått litet rätt.





Fri vers av Angel of love
Läst 374 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-25 12:53



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina tankar...genom att du skriver ner dessa ord gör du något bra...
2013-03-25

  Ninananonia VIP
Fint.. dina tankar helar... kram
2013-03-25

  Piann VIP
Fina tänkvärda ord.

2013-03-25

    ej medlem längre
För mycket media och inget är privat.
2013-03-25

  Maj-Lis VIP
En fin tanke...och du har redan gjort något rätt
2013-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Fortsätt bara att göra det du gör...du sår små frön av kärlek överallt med dina texter...
2013-03-25

  Nina.H
Din empati och kärlek sprids här och nu,
till alla som läser denna dikt.. Bara fortsätt
förmedla dina fina kärleksdikter..det ger
resultat som du kanske inte ser.
2013-03-25

  Ole Sunnerfjell
Om man försöker vara som moder Therese, så står det ändå alltid en oändlig kö, lyssnar man på nyheter samma sak; hjälp, hjälp hjälp, men du hjälpte åtminstone någon säger "någon" men precis som i kärlek allt eller inget ligger i min vilja, inget halvdant. Nej man ligger där packad under traktorn, andas i sugrör och tittar genom förstoringsglas.
2013-03-25

    Max Poisé
När saker känns rätt så är det rätt oavsett vada andra tycker. Vi lyssnar för mycket!
Makten i sin hand att förändra har vi alltid. Men resultatet är svårare att styra!
2013-03-25

    ej medlem längre
Det gör du. Du finns, du skriver vackra texter och du skänker värme till de som finns runt omkring dig. Med dina texter ger du oss andra ett leende att bära med under dagen. Du gör skillnad. <3
2013-03-25

    ej medlem längre

Fina ängel
du gör redan skillnad ...
2013-03-25

  Lars Hedlin
Du gör redan något rätt ! Du förmedlar värme och kärlek ;) kram
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love