Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en "transferering" av undertecknad..........


Om jag var tonåring idag ....

Om jag var tonåring idag

skulle jag bli en emo

för det är mitt sanna jag

en känsla som börjat gro


Att våga vara annorlunda
att sticka ut och stå emot

att inte vara "någorlunda"
att sätta ner sin fot



Jag vill ha min egna stil

inte bli ett flockdjur

med en känsla så febril

vara mig själv i ur och skur


Har alltid varit en outsider
inget som jag själv har valt

vara min egen reminder
en bitter kalk jag helt har svalt...............


-----------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 483 gånger
Publicerad 2013-03-25 13:04



Bookmark and Share


  Mats Henricson
"Emos" är inget nytt, de har, alltid, funnits, de har bara kallats vid andra namn: Avvikare , t ex .
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska