Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att leva utan

Konsten att leva utan
vi river sår på varandra
utan att det spelar någon roll
speglar ekar luft
ramar av en själv, hör -
som en gong-gong i natten
ljus är dagen då solen gömmer spår
och vi skar
tystnaden som skär
det sliter i oss för att vi ska minnas känslan
av förruttnelse




Fri vers av Fröken Stork
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-25 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Stork
Fröken Stork