Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vecka elva

Du är så stor och så liten
Du är så främmande, vi har aldrig mötts
och ändå känner jag igen dig
Du är så unik och så vanlig
Du är mystik, som bär du på en magi,
men så är du så vardaglig
Du är din egen, men nu en del av min kropp
Du är i mina drömmar, du är i varje minut av min vakna tid,
pickar på min uppmärksamhet




Fri vers av Fröken Stork
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-11 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Stork
Fröken Stork