Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi föder våren och sommaren.

Låt mig känna dina andetag och din värme som jag vet att du har.

Låt mig höra ditt hjärtslag mot mitt.

Låt oss lyssna och bara andas in varandras närhet.

Låt oss stå där tätt ihop och låt inte våra läppar vara orörda.

Låt oss inte känna kylan som vill bita sig fast.

Låt oss födda våren och sommarens värme.






Fri vers av Angel of love
Läst 336 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-03-25 21:51



Bookmark and Share


  Tess74
Wow så vackert!
2013-04-01

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2013-03-26

  Ole Sunnerfjell
Ja, värmeböljor behöver inte kopplas till termometer, utan förnimmelser av välbefinnande genom tankar, minnen, tillsammans, varmt sinne, positiva energier. Man kan ju frysa fast att vädret är varmt eller kallt.
2013-03-26

    ej medlem längre
uppfriskande...
2013-03-26

  Nina.H
Värme, ljus och lågor, som en våreld! Vackert!
2013-03-26

    ej medlem längre
Så vackert! Längtan...
2013-03-26

  Lars Hedlin
Passionens vackra land ;)
2013-03-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker dikt...tycker om
2013-03-25

    ej medlem längre
vackert!!
2013-03-25

    Max Poisé
Ångande!
2013-03-25

  ULJO
Skön dikt att ta till sig i vinterkylan
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love