Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stannar nog



Genom droppar av år
porlar liv i oss

I dina ögon
strömmar havet

Jag är fullt synlig
i ditt vattens spegel

just idag flyter det stilla

jag stannar nog en stund i din blick




































Fri vers av bittemi VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-04-04 22:42



Bookmark and Share


  aol
så rart vackert skaldat här vännen,
2013-06-26

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Den är så rar
och melankolisk
Man vill klappa din hand
Verkligen
Tack
2013-06-07

  Sunlight
Stilla...
ögonblick...

Underbar poesi!
2013-05-29

  Linda CH VIP
Här flödar inspirationen! Mycket vacker text!
2013-05-15

  Anya VIP
Jaa så fint. får mig att tänka på det nyfödda barnets blick.
2013-04-16

  ULJO
Vilka vackra rader du levererat
2013-04-09

  Maiah VIP
vackert diktat
2013-04-06

  Lars Hedlin
VAckert ögonblick!
2013-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ett underbart ögonblick att stanna i...
2013-04-05

    ej medlem längre
fin text, kort och kärnfull
2013-04-05

    ej medlem längre
"Genom droppar av år"
Fint!
"jag stannar nog en stund i din blick "
Ännu finare!
2013-04-05

    ej medlem längre

Mycket vackert ...
2013-04-05

    ej medlem längre
vacker!
2013-04-05

  BillyTheKid
Ja, ögonen ju livets spegel...fint skrivet.
2013-04-04

    ej medlem längre
Flow.
Pure flow.
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP