Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden får ta över...


Mitt hjärta har sagt det som den kan säga idag, nu låter jag tystnaden ta över.

Ibland är orden bara onödigt tunga att ta till sig.

Min kärlek är stark och jag hoppas den känns. <3




Fri vers av Angel of love
Läst 396 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-03-26 12:46



Bookmark and Share


  Tino
förtvivlan, men kärleken lär kännas om den är genuin!
Snyggt
2013-04-01

  Nina.H
Grattis kära vän till
placeringen!! Toppen!
2013-04-01

  Tess74
Känns! Vackert
2013-04-01

  Ninananonia VIP
Visst känns den...
2013-03-28

  Nina.H
Orden finns där även i tystnaden...
2013-03-27

  aol
verklig känsla i skriften,
2013-03-26

  ULJO
Finns ingen som skriver så kärleksfullt som du
2013-03-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark och bra text...kärleken känns även utan ord...
2013-03-26

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket viktig liten text, mycket bra!
2013-03-26

  Ole Sunnerfjell
Du kan vara lugn. Din tystnad speglar ändå dina kärleksbudskap under klar himmel med sol in i själen som möts av en lockande "kärleksmuffin" - ditt hjärta.
2013-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ibland behövs inga ord...
2013-03-26

  Lars Hedlin
Känslan finns där i :)
2013-03-26

    ej medlem längre
<3
2013-03-26

    ej medlem längre
vacker text..
2013-03-26

  Federico Romano
Ord är som luft..
2013-03-26

    ej medlem längre

Visst är det så ibland
som du beskriver
Kärleken är stark ..
2013-03-26

  Ljusletaren
En vackert tysnad och en vacker bild/kram
2013-03-26

    ej medlem längre
Din kärlek känns. Den lyser alltid genom dina vackra ord. <3
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love