Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fredens och Kärlekens Gladiatorspel.......


Gladiatorium !

Gladiatorium !

Inför ett älskande auditorium
avlägset i tid och rum
ingen har om det nå´t hum

Ett sötvattensakvarium
ett underbart herbarium
med kärlekens syrsor , sum sum

Det här är inget falsarium
inte arrat av nå´n skum
inget påhitt av nå´n dum
ej heller något konstigt flum

Det handlar blott om Kärlekens kolumn
och Fredens friskvårdande sanatorium
tänker aldrig nå´nsin bli stum
så höj Din Röst och sjung !

Vi SKA bli Glädjens Universum !
Fredens och Kärlekens Forum !!!!!

-----




Bunden vers av Mats Henricson
Läst 272 gånger
Publicerad 2013-03-26 14:27



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det är klart att denna skrift är en UTOPI, men vi får aldrig sluta att tro på det som synes omöjligt, slutar vi att tro så slocknar ALL glöd och vår värld blir överfull av frustrerade cyniker och likgiltiga och apatiska robotar ! Det finns redan alltför många med dessa egenskaper !
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska