Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett brev till en präst som lyssnar på en lögnande mor (kassör i kyrkan) som stulit allting från sin dotter.


Idag ska jag dela mina åsikter

Idag ska jag dela mina åsikter
för att förhindra konflikter
Undvika missförstånd
inte sätta oskyldiga i chocktillstånd

Jag ska i allt jag säger hänvisa till Gud
för att bibehålla och bevisa ärligheten i mitt bud
Jag ska prata precis som en god präst ska göra när han predikar
han ska inte lyssna till falska tungor inte heller på gnällspikar

Han ska inte tillägga eller ändra Guds ord
inte ha några egoistiska motiv utan förklara och följa Guds ord
Inte kasta första stenen på någon
inte bli domare över något eller någon

Prästen är inte Gud
han är bara hans budbärare
Och en präst som inte inser sin plats
jag undrar om han är välkommen till Guds kungarikes palats

Men det är inte upp till mig att döma
Gud kanske har sitt eget sätt att öppna hans ögon
Prästen ska finnas där för alla kyrkans barn
som en mor för sina biologiska barn

Ett kyrkans barn kommer frivilligt dit
för att söka efter Guds tillit
Då ska prästen stå där med öppna armar
och välkomna dem med sin och Guds famn

Ett barn kan inte välja att födas
för att komma till denna värld och prövas
Då måste modern också stå sitt kast
barnet valde inte att vara henne till last

Så naturligtvis är det moderns plikt
och för barnen av största vikt
Att modern förstår och inte överger sin plikt
då Har hon enligt bibeln inte gjort sin plikt

Hur skulle du bli
om din mor aldrig hjälper till
Du får inte låna elektricitet får inget ris
och till slut stjäl hon ditt lilla hus

Till alla dåliga människor här i världen
frågar jag er
Tror ni Gud förlåter allting
då ber jag er att läsa om Sodom och Gomorra en gång till

Så till alla mödrar och präster
som klagar över sina vedermödor
Läs 2 Corinthians 12:14
som säger följande:

Se, det är nu tredje gången jag är beredd att komma till er, och jag skall inte ligga någon till last. Jag söker inte det som är ert utan er själva. Barnen är ju inte skyldiga att spara åt sina föräldrar, utan föräldrarna åt sina barn.

















Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 335 gånger
Publicerad 2013-03-26 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP