Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 26 mars: Serie B inför lönetak


Vilken bra idé vilken succé

Vilken bra idé
vilken succé
Att införa lönetak
ger mersmak

Nu var det bara fotboll
som kom inom skjuthåll
Och inte i vårt land
utan i ett annat land

I Italienska serie B
inte serie A
Men kan man göra det där
kan man väl göra det här

Och kan man göra det för de som har det sämre
kan man väl göra det för de som har det bättre
Och kan man göra det för fotbollsspelare
kan man väl göra det för alla lagspelare

Men framför allt för våra största skattesmitare
som bara tar skattepengar utan vidare
Kastar inte in en enda krona i statskassan
utan deras ”prata skit löner” kostar bara folkmassan

Vill de sen jämföra sina löner med andra länder
såsom med USA:s Hollywood och inte med Somalias gränder
Så låt dem flytta dit
jag bryr mig inte ett skit




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-27 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP