Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger

Jag omringas av färg

av alla dess nyanser

nu tar jag distans från färglösa ting

länge har jag vandrat

utan nån mening med mitt liv

känner en lättnad som intar min kropp

är det så här det känns

att vara vid liv....




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-27 13:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert !!!
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A