Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu just idag

Himmlen är blå

solen skiner

det droppar från taken

våren är på ingång

och med den

kommer många kännslor

går med ett leende på läpparna

känner hopp

känner glädje

känner kärlek

 

just nu just idag

njuter jag av mitt mående som är på topp




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-27 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anki.A