Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla gör vi våra misstag här i livet


Både stora som små

Hoppas bara att vi lär oss någonting av dem

på vägen

så att vi inte gör om de igen

Gör om en massa jobbiga misslyckanden

Inte så kul

För det tär på både självförtroendet och själen

Inget som man sen kan känna sig stolt över

Så det bästa man kan göra är att ständigt vara vaken

och med i matchen

då det är direktsändning på högsta nivå

Håller ständigt koll på sin omgivning och sig själv

då man inte heller får tappa bort eller förlägga

saker och ting hur som helst

Men ett gått råd

Se upp för den där spiken som sticker upp där

ur marken

För den vill du säkert inte gå på

Ett stort misstag i sådana fall, vill jag påstå....

Ken Cassel
27/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-27 23:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänk om vi kunde lära av andras misstag istället, då slapp vi göra så många missar själva...
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel