Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boll


Kryper ihop till en liten boll
gömmer världen utanför

här inne är varmt och tyst

det enda som hörs
är mitt hjärtas jämna
pumpande i min kropp

mina sjungande andetag
som stiger och sjunker
sakta

likt havets vågor mot enslig strand.





Fri vers av Idun 1
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-02-24 21:30



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
underbart.. tack för att jag fick tycka till, och påverka.
2006-03-02

  Hans w-art Westlund VIP
så här vill jag läsa din dikt "boll"...

kryper ihop till en liten boll
gömmer världen utanför

här inne är varmt och tyst

det enda som hörs
är mitt hjärtas jämna
pumpande i min kropp

mina sjungande andetag
stiger och sjunker
sakta

likt havets vågor mot enslig strand
2006-03-02

  Hans w-art Westlund VIP
skulle göra ett mellanrum på sista raden
bättre efekt

en bra text som ger livsglädje
2006-03-01

  noname_realmind
Vackert. Gillar särskilt slutet med de sjungande andetagen... och liknelsen vid havets vågor mot stranden.
2006-02-25

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Vackert. Särskilt slutet och andetagen som är sjungande.
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1