Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogooglebar

Ogooglebar
är som att stå med ändan bar
Och inte veta var
man hittar svaret som svar

Om frågan är ogooglebar
då vet man att den är svår
Att se ljusets svar
eftersom ljuset den inte når

Googlar man på mig
Bearfoot eller Björnfot
hittar man mig
trots att jag inte är en kvickrot

Då förstår ni det svåra
i att hitta gåtor
Som är så hårda
att inte ens googles svarar i datorn

Hittar du en sådan svår gåta
förstår du det nya ordet ogooglebar
Och har hittat ett namn för din fråga
som att få nya byxor och slippa gå med ändan bar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-28 04:15



Bookmark and Share


  H.C.B
Jag är smart med google och snygg med photoshop!
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP