Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 27 mars: ALLA ÄR SÅ SNÄLLA - Stort stöd till Englas mamma efter Aftonbladets artikel


Är man snäll är man dum

Är man snäll är man dum
säger många som är skum
Men det är roligt att se
att Englas mamma får le

Berömmer folk över hur snälla de är
och det är en sanning men lite prekär
Utan Aftonbladets artikel
skulle hon inte få en nickel

Där ser vi medievärldens kraft
när den lägger an på rätt sak
Nu gällde det en enda människas
förlust mot vår statliga stat

Frågan min tankekraft tar fram
varför skrivs det inte mer om de sjukas slam
Är det för att medievärlden ägs av rika
som inte till sjuka vill dela lika

Men i en enskilds människas olycka
där törs de med medlidande tycka
Men om utförsäkrade i Sverige fick hjälp
fick regeringen av de rika ett hjärnsläpp

Och de har ju bra betalt själva också
inte vill man betala med sina påsar
Det är helt andra påsar
som rinner ut i de sjukas matsåser






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-28 07:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kostar för mycket med alla sjuka,det accepteras inte av den som vill ha allt själv.
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP