Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBEKVÄMT SVENSKT PÅSTÅENDE

Att som invandrare
eller flykting komma till Sverige
Och fritt kunna fjällvandra
är väl oftast som att frige sig själv, från en diktatur

Men att sedan
kalla en etnisk svensk rasist
Är inte det som en förberedan
att tillverka en nynazist

Inte åker vi till Irak eller annat land
och skriker att de är fascister
För att de inte ger oss någoting gratis från sitt land
om vi gjorde det, skulle de väl bura in oss som terrorister




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-28 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det har du så rätt i.
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP