Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dåre är fri

En dåre är fri
full med medicin i
Han säger med en äcklig fusktunga
det var icke segern jag ville ha

Inte pengarna utan den ärliga kampen
sedan vinner han när han trampar
Och blir sällan avslöjad
för att han med andra mediciner är beslöjad

En sann sportslig idrottare
ingen oärlig cyklists utspottade ord
Säger med ärlighetens ord
jag ville vinna men förlorade

Det var striden jag ville ha
men pengarna hade varit bra att ha
Sedan glöms tvåan bort
för han vann aldrig något stort

Och likadant är det i kapitalismens värld
ärlighet där är ingenting värt
Överallt vinner dåligt folk
bra folk får en dolk i ryggen




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-28 12:08



Bookmark and Share


  Nina.H
Så sant så sant.. Bra skrivet!!
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP