Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt slöjor i vinden

Med kraften och med eldens makt,dansar slöjorna i vinden!

Med dans och lockrop fångar hon sitt offer.

Från hans kvidande hämtar hon kraften att förföra honom till sin.

I hennes hjärta tänds en värme och lust.

Hans närhet och känslor tar över hennes själ.

Hon lämnar den hårda fasaden och överlåter sig till kärleken igen!




Fri vers av Angel of love
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-28 18:17



Bookmark and Share


  Nina.H
Får mig att tänka på mytologins nymf rusalka!
Härligt!
2013-03-29

  SatansSon VIP
spännande historia..
2013-03-29

  Ole Sunnerfjell
Kärlekens sinuskurva böljar fram och tillbaka för att så fastna krampartat i kärlekens tunnel där allt bara är du o jag
2013-03-28

  Lars Hedlin
Vackra varma kärlek...
2013-03-28

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love