Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mars 2013


Lappat hjärta

Det var innan något fanns
då allt egentligen var bra
men ett lappat hjärta tvekar
synar sömmarna än en gång

Du vet ingenting sa vännen
talade till henne som tror för mycket
hittar sanningen i hörn av damm
modigt faller men skadas gråter

Skrubbsår är bevis på liv
hävdar hon bestämt och suckar
någon gång ska jag inte bli själv
refrängen som spelas på repeat
då hon använt allt hon fått

Nya stygn är sköra
och med varje skutt som hjärtat tar
den här gången ska jag lyckas
släpp sömmen och nu, släpp in
får det inte bli tyst




Fri vers av filosofian
Läst 557 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-28 18:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den här var fin. kort och kärnfull. du gör dig bäst sånne.
2018-08-19

    ADI Nehlin
vackert, vackert skaldat..berör
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian