Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLAD PÅSK HÄXOR

Jag vet vem som är oumbärlig
och till alla feministers förtret
Är han väl inte mänsklig
men har ett manligt besked

I alla fall i sitt namn
för PLÅNBOKEN
Måste väl anses vara ett mansnamn
eller är det bara längden på en begravningsbok

Jag hör från alla häxor att de inte behöver män
då frågar jag dem varför de lever fortfarande
För att leva för dem är att bekräfta mannen
såsom sädescellen som startade deras chargong

Så jag tror att häxorna behöver mannen
mer än mannen häxorna
Annars utrotas häxorna från sin egen plan
men det är deras läxa

Jag behöver inte längre bry mig
har ändå inget testosteron
Så jag överlever utan deras förgätmigej
vad heter häxans motsol




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 3009 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-29 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP