Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långfredag 2013


Morgonen gryr när ljuset tränger bort natten

över horisonten

Och det dröjer inte länge förens solen tittar fram

på himla varvet med sitt varma leende

Så det tycks bli en vacker dag i dag, över Stockholms

området trots allt

Inte att förakta denna långfredag, då de flesta är lediga

För personligen själv så har jag siktet högt uppställt idag

Har höga förväntningar fast att jag egentligen

inte borde ha det

Men jag kan ju inte låta bli att drömma lite och hoppas

För tänk om, tänk om lite av mina drömmar idag

skulle slå in och bli sanna

För gör dom det kommer ingen bli lyckligare än jag

då jag kommer att bli riktigt glad

Så nu håller jag tummarna för denna långfredag 2013

och önskar mig själv

lycka till...

Ken Cassel
29/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-29 06:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat håller tummarna för dig
2013-03-30

    ej medlem längre
fint skrivet!
2013-03-29

  Rise Little One
Jag håller alla tummar jag har för dig Ken.
2013-03-29

  ResenärGenomLivet VIP
Jag håller också tummarna för dej...
2013-03-29

    ej medlem längre
Ja, det är ju så liv och verklighet är, den dagen något härligt inträffar, är just en sådan dag, en vanlig dag, och det glimmade plötsligt till och dagen blev just den dagen man önskade sig....:))
2013-03-29

  LenaJohansson VIP
fin text!
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel