Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clint Eastwood

Del ett
Rader
And action
För hur släpper man sin bästa vän
Den andra halva
Den likgiltige
Inspirationen, livet
Jag är Clint Eastwood, filmernas legend
Förstår du inte?
Unik, jedinstvena som jag skrev sist i albumet du lät brinna
Du lät oss brinna
Jag är den som kämpar
Dyker upp oväntat
Öser din själ med samband du aldrig hört förr
Jag gör dig känd, du suger ut det ur mina rötter
Jag är den där äkta romantikern
Vi borde ha haft ombytta roller, jag borde varit mannen
Då hade du varit lycklig
Vill känna dig, röra dig, kyssa dig, älska dig hårt, som vi gjorde
Ord är överflödiga, vi använder sex
Våldsamt, mjukt, älskvärt
Säg mig, snälla hjälp mig, hur ska jag släppa när jag inte vill?
Jag sover knappast, är ute om helgerna, fyller vardagen med cigaretter män och sprit
Allt för att inte tänka en enda tanke på dig
Vad har du gjort med mig?
Du släppte djävulen in i mig den dagen i din väns säng
Han tog mig till livets nästa level
Han gjorde sexet rått
Han band min mun, fötter och armar kring korset
Spikade upp mig på en vägg och allting svider
Gör nutid till dåtid i poesin
Släpp mig fri




Fri vers (Fri form) av Bozica
Läst 262 gånger
Publicerad 2013-03-29 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bozica
Bozica