Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En utmärkande stjärna

Med en blick mot skyn kan jag åter få tillbaka känslan som bar mig till en annan värld, en annan plats.
En av tusentals stjärnor men ändå den mest utmärkande. Den blev vår hemlighet. Du ljuva känsla.
Hemlighet som kan väcka uppståndelse vid öga mot öga.
Ingen förstår den, ingen kan klura ut den, perfekt typ av hemlighet.
En tystnad med blicken, lik en hypnos.
Men ingen vet varför en blick mot skyn kan innehålla universums bekymmer, ingen kan vetas förstå varför dess ögon glänser som havet gjorde den sena sommarnatten.
Nej.
Min hemlighet, den allra största stjärnan, där finns den skriven.
Aldrig skall jag glömma, din.




Fri vers av Bozica
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-22 14:02



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Gillar verkligen din hemlighet, bar!
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Bozica
Bozica