Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odödlig

En vampyr, du blir, i min blick
Bevarar mig från döden
Ändå inte i närheten
För det vore en smärtsam död
Som du inte tillåter
I din heder skrivs namnet
Det kommer blekna bort i nästa gryning
Livet kommer bli meningslöst, ofyllt
Som en oändlig horisont
Inga träd som ger konturer
Inget vackert att se på
Inget blir ovetande
Allt blir kännt, allt blir detsamma
Ja,som miljontals träd försvinnande
Blir du
För mig
Mitt liv blir meningslöst
Men ändå, odödlig




Fri vers av Bozica
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-03 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bozica
Bozica