Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosenrabatten i mars ( choka )


rosenrabatten


alltid lika förvånad


av sin marstomhet



kall marks ogästvänlighet


frusen, kompakt



som alla hade glömt den



utan det forna



rosenglans och humlors dans



svårt att minnas sig så grann




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-29 13:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint skaldat!
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran