Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livstankar ur mellanrummets skenbara lugn


mellan suck och stön ( tanka )



skilt sig lyckliga


inte ännu träffats



däri mellanrum


av suck och stön som bildas



den allra skönast njutning?




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-29 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran