Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En treklöver i valslogan

Hör ett varningens ord
det ligger nu på ditt bord
Att förändra Sverige åter
till att vi välfärden tillåter

Den måste få existera
olyckan kan explodera
När som helst var som helst
på vem som helst

Snart röstar vi igen
välj då de sjukas rätt att leva igen
Och jag vet att inget parti är bra
men alliansen har skött sig mindre bra

Och missnöjesrösta inte fel
för då röstar du som de vill
Grön röd röd är de enda val du har
om du vill att välfärden ska leva kvar

Vet att ett parti till borde finnas
men det kommer inte hinnas
Till detta val
har vi bara tre val





Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-29 14:45



Bookmark and Share


  Magica VIP
Du skriver ang vårt nästa val:
Grön röd röd är de enda val du har
om du vill att välfärden ska leva kvar

Kunde inte sagt det bättre! Bra!

2013-03-30

    ej medlem längre
Bra skrivet
2013-03-29

  Stefan Höglund
Det finns inen välfärd den är stulen sen långtid tillbaka så när våran statsminister talar om välfärd kunde han lika väl tala om ryska revoltionen.
2013-03-29

  mare VIP
Politikerna är bra på
att stoppa pengar
i sin egen ficka!!
Dom stjäl mina
skattepengar!!
Det är kriminellt!!
Rösta blir svårt,
men jag tror jag
nästan har
bestämt mig..
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP