Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nog bättre...



Ibland vill jag berätta vad jag känner
utan att planera och tänka efter.

Ibland vill jag bara att det ska vara vi.


Men det är nog bättre om jag låter bli.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-29 15:25



Bookmark and Share


  DaRe Art Project
Tanken studsar tillbaka på ordet "vi". Kärnan.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus